• Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Република Србија Високи савет судства

ОБАВЕШТЕЊЕ О ДАТУМУ ОДРЖАВАЊА ИСПИТА И РАЗГОВОРА СА КАНДИДАТИМА КОЈИ СУ ПОДНЕЛИ ПРИЈАВЕ ЗА ВИШЕ СУДОВЕ ПО ОГЛАСУ ОБЈАВЉЕНОМ У ,,СЛУЖБЕНОМ ГЛАСНИКУ РС" БРОЈ 83/20 ОД 10. ЈУНА 2020. ГОДИНЕ

09
Окт
2020

Високи савет судства обавештава кандидате који су поднели пријаве на оглас за избор судија у Вишем суду у Београду, Вишем суду у Крушевцу, Вишем суду у Смедереву, Вишем суду у Зрењанину и Вишем суду у Чачку, који је објављен у “Службеном гласнику РС“ бр. 83/20 од 10. јуна 2020. године, а који имају обавезу да полажу испит за наведене судове, на коме се оцењује стручност и оспособљеност кандидата за судију који се први пут бира,  да ће се испити одржати дана 28.10.2020. године са почетком у 09:30 часова у библиотеци Високог савета судства, улица Ресавска 42,  у Београду према списку у прилогу број 1, након чега ће Комисија обавити и разговоре са кандидатима према списку у прилогу број 2.

Напомињемо да кандидати који први пут полажу испит, а не приступе полагању испита, не треба да долазе ни на заказани разговор.

Напомињемо да су сви кандидати који долазе на испит и на разговор у обавези да носе личну заштитну маску прописно постављену на лицу.