• Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Република Србија Високи савет судства

Промоција публикације „Водич за новинаре: преговарачка поглавља 23 и 24 – О чему преговарамо?“

19
Сеп
2013

У организацији немачке фондације за помоћ правним реформама у Србији (ГИЗ) у Музеју примењених уметности, у уторак 17. септембра 2013. године, одржана је промоција „Водича за новинаре: преговарачка поглавља 23 и 24 - О чему преговарамо?“
 
Кроз Водич медији у Србији ће имати прилику да се упознају са процесом преговарања са Европском унијом. Ауторке Водича су Ивана Ђурић и Сања Нишавић Мрваљевић.
 
Присутнима су се обратили: Мике Фалке, вођа ГИЗ Пројекта за правну реформу у Србији; Вукашин Обрадовић, председник Независног удружења новинара Србије; Хеинз Њилхелм, амбасадор Савезне Републике Немачке у Републици Србији; Никола Селаковић, министар правде и државне управе Републике Србије; Лука Бјанкони, шеф политичког одељења и отправник послова Делегације Европске уније у Републици Србији.
 
Промоцији су из Високог савета судства присуствовали судија Мирољуб Томић, заменик председника и Биљана Ракић, саветник за односе са јавношћу.
 
Са презентацијом Водича за новинаре отворена је изложба журналистичко документарне фотографије под називом „Србија испред објектива“.