• Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Република Србија Високи савет судства

Исправка коначне оцене са испита за основни суд

07
Дец
2023

На основу члана 20. став 3. Правилника о програму и начину полагања испита на коме се оцењује стручност и оспособљеност кандидата за судију који се први пут бира („Службени гласник РС”, брoj 7/18), Комисија Високог савета судства у поступку избора судија за основне судове по огласу („Службени гласник РС” бр. 79/23 од 15. септембра 2023. године), објављује исправку коначне оцене са испита за основни суд, услед техничке грешке настале у бодовању и рачунању, који испит је одржан 20. новембра 2023. године:

  1. ИСПРАВЉА СЕ оцена на писаном задатку, кандидата Илић Драгане, тако што уместо погрешно написане оцене 3 (три), треба да стоји исправно оцена 4 (четири),

ИСПРАВЉА СЕ оцена којом се изражава успех на испиту, кандидата Илић Драгане, тако што уместо погрешно написане оцене 4 (четири), треба да стоји исправно оцена 5 (пет).

 

  1. ИСПРАВЉА СЕ оцена на писаном задатку, кандидата Козић Дуње, тако што уместо погрешно написане оцене 3 (три), треба да стоји исправно оцена 4 (четири).

ИСПРАВЉА СЕ оцена којом се изражава успех на испиту, кандидата Козић Дуње, тако што уместо погрешно написане оцене 4 (четири), треба да стоји исправно оцена 5 (пет).

 

  1.  ИСПРАВЉА СЕ оцена на писаном задатку, кандидата Петронијевић Драгана, тако што уместо погрешно написане оцене 3 (три), треба да стоји исправно оцена 4 (четири).

ИСПРАВЉА СЕ оцена којом се изражава успех на испиту, кандидата Петронијевић Драгана, тако што уместо погрешно написане оцене 4 (четири), треба да стоји исправно оцена 5 (пет).