• Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

VAŽNO SAOPŠTENJE !!!

14
Maj
2020

Povodom oglasa za izbor predsednika suda koji je objavljen u ,,Službenom glasniku“ RS, broj 27/20 od 13. marta 2020. godine, oglasa za izbor sudija koji je objavljen u ,,Službenom glasniku RS“, broj 27/20 od 13. marta 2020. godine i u  ,,Službenom glasniku RS“, broj 21/20 od 6. marta 2020. godine, Visoki savet sudstva obaveštava kandidate o sledećem:

1. Za kandidate koji su podneli samo prijavu, elektronskim putem na mejl adresu Visokog saveta sudstva sekretarijat@vss.sud.rs, bez drugih dokaza o ispunjenosti uslova za izbor, da su u obavezi da do 25. maja 2020. godine, dostave putem pošte, ukoliko to već nisu učinili, potpisanu prijavu kao i ostale dokaze o ispunjenosti uslova za izbor, koji su taksativno navedeni za svaki status kandidata u tekućim oglasima, kao i izjavu kojom se opredeljuju da Savet po službenoj dužnosti pribavi podatke o kojima se vodi službena evidencija.  

2. Za kandidate koji su podneli prijavu, kao i sve dokaze o ispunjenosti uslova za izbor, u zavisnosti od statusa kandidata, elektronskim putem na mejl adresu Visokog saveta sudstva sekretarijat@vss.sud.rs, da su u obavezi da do 25. maja 2020. godine, dostave putem pošte samo potpisanu prijavu, kao i izjavu kojom se opredeljuju da Savet po službenoj dužnosti pribavi podatke o kojima se vodi službena evidencija.