• Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Република Србија Високи савет судства

Саопштење Изборне комисије

07
Окт
2020

Изборна комисија Високог савета судства је 7. октобра 2020. године одржала прву седницу у поступку спровођења поступка предлагања кандидата за изборне чланове Високог савета судства из реда судија.

 

Председник Изборне комисије Бата Цветковић  обавестио  је присутне чланове да је примио Одлуку председника Високог савета судства Драгомира Милојевића о отпочињању поступка предлагања кандидата за изборне чланове Високог савета судства из реда судија.

На данашњој седници Изборна комисија  донела је Упутство за спровођење поступка предлагања кандидата за изборне чланове Високог савета судства из реда судија,  Одлуку о изборним радњама и роковима за спровођење поступка предлагања кандидата за изборне чланове Високог савета судства из реда судија и Правила о раду бирачких одбора за спровођење поступка предлагања кандидата за изборне чланове Високог савета судства из реда судија.

 

Саопштења  за јавност и сва акта у вези са радом Изборне комисије биће објављена на интернет страници Високог савета судства.

 

Лица која су заинтересована да прате поступак предлагања кандидата за изборне чланове Високог савета судства из реда судија могу да поднесу пријаву Изборној комисији на e mail:

ana.calovska@vss.sud.rs или поштом на адресу: Високи савет судства, Изборна комисија, Ресавска 42, Београд.